Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Bedevaarten naar Kevelaer en Lourdes

Geplaatst op: 18 april 2022

Na twee jaar van strikte maatregelen vanwege Covid-19 kunnen we dit jaar weer op bedevaart: woensdag 27 en donderdag 28 juli maken we een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer en van 10 tot en met 18 september 2022 gaan we met de bus naar Lourdes.

Informatie bijeenkomsten
In Nederland zijn veel zo niet alle maatregelen komen te vervallen, dat geldt echter niet altijd voor het buitenland. De heiligdommen in Kevelaer en Lourdes zien maar wat graag dat pelgrims weer komen, maar we hebben wel te doen met de geldende maatregelen in dat land.
Voor beide bedevaarten komen we graag naar u toe met de laatste informatie en helpen u graag met inschrijven voor een bedevaart waar we nu zo dringend behoefte aan hebben. U bent van harte welkom bij één van de inloopbijeenkomsten op zaterdagmiddag in de meimaand van 14.00 tot 16.00 uur in vier kerken van onze federatie:

  •      Zaterdag   7 mei     De Lier
  •      Zaterdag 14 mei     Wateringen (Jan de Doper)
  •      Zaterdag 21 mei     Naaldwijk
  •      Zaterdag 28 mei     ’s-Gravenzande

We vertellen u alles over de bedevaart, wie gaat er mee, wat krijgt u voor de prijs, foldermateriaal is beschikbaar en onze contactpersonen zijn graag uw gastvrouw en gastheer. Voor ieder die zich ter plekke aanmeld voor één of beide bedevaarten hebben wij een passende attentie: we brengen verlichting bij u thuis.

Aanmelden
Op onze website vindt u binnenkort alle informatie over beide bedevaarten. Vanaf begin mei kunt u zich zelf digitaal inschrijven, lukt dat niet dan staan onze contactpersonen klaar om u een handje te helpen.

Waar Hemel en aarde elkaar raken
Twee dagen naar Kevelaer of een week naar Lourdes, dat kan. Het zijn plaatsen waar hemel en aarde elkaar raken. Raak onder de indruk van het verhaal van Bernadette Soubirous, die in het voorjaar van 1858 Maria zag en hoorde. Of het verhaal van die marskramer bij het hagelkruis, op weg naar Kevelaer. Ga mee. Je bent van harte welkom.<< Terug naar het nieuwsoverzicht