Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

AFGELAST Informatie- en reismarkt op 21 maart in Naaldwijk

Geplaatst op: 28 februari 2020

In verband met de stringente aanbeveling bijeenkomsten zoveel mogelijk te mijden in verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie besloten deze bijeenkomst te cancelen. Helaas moet dit gebeuren omdat we elkaar dienen te beschermen. Digitale inschrijving voor genoemde pelgrimages blijft altijd mogelijk

Meer weten over de bedevaarten naar Dokkum, Kevelaer (en Renkum), Brielle en de Passiespelen in Tegelen? Kijk op elders op deze site.
U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de bedevaarten.

 

Meer weten over de bedevaarten naar Dokkum, Kevelaer (en Renkum), Brielle en de Passiespelen in Tegelen? Kom dan op zaterdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur naar de Adrianuskerk in Naaldwijk, Molenstraat 31.

Op deze reis- en informatiemarkt kunt u op elk gewenst tijdstip binnenlopen en op informele wijze vragen stellen, contactpersonen en medepelgrims ontmoeten en informatie inwinnen over de bedevaarten en pelgrimstochten die we dit jaar gaan houden. Kortom, een mix van laagdrempeligheid, gezelligheid en informatief samenzijn. Er zijn doorlopend presentaties over Kevelaer, Dokkum en de Passiespelen.<< Terug naar het nieuwsoverzicht