Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Inloopmiddag bedevaarten 2022

Geplaatst op: 18 april 2022

Bedevaarten bestaan al zo lang als de mensheid. Voor veel gelovigen is een bedevaart een belangrijk onderdeel van hun (geloofs)leven. Het is een grote gebeurtenis, een spirituele ervaring, een droom waar ze jaren naartoe leven. Tijdens een bedevaart nemen gelovigen even afstand van de dagelijkse beslommeringen en ontmoeten ze onderweg andere gelovigen. Het samenzijn met veel geloofsgenoten geeft ze een goed gevoel dat lastig uit te leggen is aan ongelovigen. Samen toeleven naar hetzelfde doel zorgt voor verbinding en een sterke gemeenschapszin. Bovendien geeft het verdieping in het geloof.

Na twee jaar van strikte maatregelen vanwege Covid-19 kunnen we dit jaar weer op bedevaart naar Kevelaer (27/28 juli) en Lourdes (10 t/m 18 september). Voor beide bedevaarten organiseren we op zaterdagmiddag in de maand mei in vier kerken een inloopmiddag van 14.00 tot 16.00 uur:

     Zaterdag   7 mei    HH. Martelaeren van Gorcumkerk in De Lier
     Zaterdag 14 mei    Sint Jan de Doperkerk in Wateringen
     Zaterdag 21 mei    Sint Adrianuskerk in Naaldwijk
     Zaterdag 28 mei    Onze Lieve Vrouw tenhemelopnemingkerk in ’s-Gravenzande

We vertellen u alles over de bedevaart, wat is de prijs, waar is de opstapplaats in het Westland en waar moet u nog meer aan denken. Er ligt foldermateriaal klaar en onze contactpersonen zijn graag uw gastvrouw en gastheer. Voor ieder die zich ter plekke aanmeld voor één of beide bedevaarten hebben wij een passende attentie: we brengen verlichting in uw thuis.

 

 << Terug naar het nieuwsoverzicht