Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Komt u ook naar de reünie bedevaarten 2022 ?

Geplaatst op: 01 november 2022

Het was een bijzonder en mooi bedevaartseizoen, met drie bedevaarten vanuit het Westland. Op 9 juli vertrokken we op de fiets vanuit De Lier naar Brielle. Dit jaar was het op 9 juli precies 450 jaar geleden dat de negentien mannen die we nu kennen als de Martelaren van Gorcum hun leven gaven voor het geloof, voor Christus. Op 27 en 28 juli kwamen 42 parochianen samen voor een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer, en in september konden we met de bus naar Lourdes.

Het nagenieten van uw deelname aan een Westlandse bedevaart zal ondertussen wel een beetje verdrongen zijn door de dagelijkse beslommeringen. Maar dat u en uw reisgenoten (na twee coronajaren) nu een geweldige reis hebben gehad, geloven wij graag. En ook nu weer zijn er nieuwe vriendschappen ontstaan. Het wordt tijd om elkaar weer te ontmoeten.

Wij nodigen u uit voor een reünie van de gehouden bedevaarten dit jaar, en wel op zaterdag 26 november 2022 in de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopnemingskerk te ‘s Gravenzande. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Er is voldoende tijd om met elkaar herinneringen te delen aan de hand van foto’s, verhalen of iets tastbaars. Maar we spelen ook de grote Lourdes kwis, nemen u mee in een andere kijk op het bedevaartseizoen en kijken alvast een beetje vooruit naar 2023.

U bent onze gast, aan deelname voor deze reünie zijn geen kosten verbonden, maar bij de uitgang treft u onze collectebus (met QR-code).<< Terug naar het nieuwsoverzicht