Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Pelgrimszegen voor Lourdesbedevaart

Geplaatst op: 06 juni 2022

“ Ga zeggen aan de priesters…”

Samen op bedevaart gaan is een levensreis maken in x- dagen. Even uit je gewone ritme, even niet de dagelijkse zorgen. Samen zijn we in Lourdes, de plek waar hemel en aarde elkaar raken. Een plek waar Maria, Bernadette vertelde dat God de Vader ons liefheeft. Dit niet alleen te voelen maar ook te ervaren maakt het bijzonder. Samen mogen wij horen van de levensweg die Maria en Bernadette gegaan zijn. Misschien herkennen we in hun weg door het leven onze eigen levensweg? Die herkenning maakt deze reis bijzonder.

Pelgrimszegen 28 augustus 2022
Samen op bedevaart met de Westlandse bedevaart naar Lourdes van 10 t/m 18 september 2022. Samen met uw mede-pelgrims gaan we er wat moois van maken, samen elkaar betekenisvol ontmoeten. Als voorbereiding op ons samen-op-bedevaart-gaan nodigen wij u en de pelgrims voor deze bedevaart uit om samen de eucharistie te vieren op zondag 28 augustus 2022 om 10.30 uur in de St. Josephkerk, Dr. Schaepmanstraat 12 te Wateringen. Pastor Hans Smulders zal in de viering voorgaan en op een zeker moment zal hij ons de pelgrimszegen geven.

Kennismaken met pelgrims
Aansluitend is er voor de Lourdespelgrims een ontmoeting in de parochiezaal De Kolenkit (naast de kerk) voor een (eerste) kennismaking, voor koffie met wat lekkers, voor zomaar een praatje, voor de (laatste) informatie over de reis en het Lourdes thema. Zo kunnen we samen op bedevaart gaan.<< Terug naar het nieuwsoverzicht