Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Stille Omgang jongerenprogramma 21 maart - 'Luisteren'

Geplaatst op: 25 januari 2020

Op 21 maart 2020 vindt in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang (SO) plaats. Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Luisteren?’. 

Wat is Luisteren? Wat betekent dit begrip voor jou en hoe zit dat met de ander? Welke vormen van Luisteren zijn er en hoe ervaren wij God daarin? Het hoofdprogramma zal dit jaar worden ingevuld door interessante sprekers en activiteiten. Daarnaast bevat het programma weer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt en Eucharistische aanbidding. Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam. Het belooft weer een bijzondere avond te worden met een mooi programma op de agenda. Zorg dat je erbij bent!

Waar, wanneer, hoelaat
Het SO-jongerenprogramma vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 in de Mozes en Aäron kerk, Waterlooplein 207 te Amsterdam. Met de metro reis je eenvoudig vanaf Amsterdam Centraal naar metrostation Waterlooplein (alle metro’s, tweede halte). Tegenover het metrostation (Noordelijke uitgang) staat de kerk. De deuren gaan om 19.00 open, het programma is rond 00.30 uur afgelopen.

Meer info en kosten
Heb je vragen over het SO-jongerenprogramma? De organisatie helpt je graag verder! Binnenkort komt op www.sojongeren.nl meer informatie te staan. Houd tot die tijd de Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates: www.facebook.com/StilleOmgang. Entree: €9,-p.p. Je kunt contact opnemen via het e-mailadres info@stille-omgang.nl. Aanmelding gewenst via aanmelding@stille-omgang.nl.

Over de Stille Omgang
Ieder jaar trekken jongeren vanuit het hele land naar ‘Mirakelstad’ Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, te midden van de grote stad. Als deelnemer loop je mee in gebed door de binnenstad en laat je zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is. Het is indrukwekkend en bijzonder om ’s nachts met een grote groep jongeren in stilte en in gebed te lopen, in een stad waar het nooit stil is.<< Terug naar het nieuwsoverzicht