Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Voorinschrijving 2-daagse bedevaart naar Kevelaer

Geplaatst op: 08 maart 2022

Himmel + Erde berühren – Hemel + aarde aanraken

Velen van u hebben enthousiast gereageerd dat we dit jaar bedevaarten kunnen organiseren. Zo zien ze ons in Kevelaer maar wat graag weer komen, het ontbreken van vele bedevaarten de laatste jaren heeft Kevelaer geen goed gedaan. Uiteraard moeten we ons wel aan de lokale regels houden ten aanzien van de corona pandemie.

Helaas laat een passend antwoord op onze aanvraag voor datum, verblijflocatie en prijs lang op zich wachten. Dat geeft ons de gelegenheid om in de parochies te peilen wie er met ons mee wil gaan voor een 2-daagse bedevaart naar Kevelaer in augustus 2022.

Voorinschrijving
Bent u voornemens om dit jaar met ons naar Kevelaer te gaan? Wacht dan niet langer en doe een voorinschrijving (zonder verplichtingen). Uw voorinschrijving belonen we met een geweldige attentie in Kevelaer.

Het Duitse plaatsje Kevelaer (vlak over de grens bij Venlo) is al eeuwenlang een bekend Mariabedevaartsoord. Al sinds 1642 wordt er in deze plaats een wonderbaarlijk genadebeeld (een ets) van de Maagd Maria vereerd. Dit genadebeeld staat bekend als de ‘Consolatrix Afflictorum’: de ‘Troosteres der bedroefden’.

Voorinschrijving bedevaart Kevelaer 2022.jpg

 << Terug naar het nieuwsoverzicht