Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Voorinschrijving bedevaart Lourdes najaar 2022

Geplaatst op: 07 maart 2022

“Ga zeggen aan de priesters…”

Het doet heel veel mensen goed om te horen dat we dit jaar naar Lourdes kunnen gaan. Lagen de bedevaartreizen de afgelopen twee jaren nagenoeg stil vanwege de coronapandemie, dit jaar ziet het er allemaal gelukkig beter uit. Zelfs de grot in Lourdes is weer open voor de pelgrims!

Velen van u hebben enthousiast gereageerd dat we naar Lourdes gaan. We snappen dat ook wel: na regen komt zonneschijn en dan trekken we er graag op uit. Voor ons is het belangrijk te weten met hoeveel parochianen we op pad gaan. We doen uiteraard ons best om ieder die van plan is met ons mee te gaan naar Lourdes ook daadwerkelijk mee te nemen. Daarom vragen we u om uw wens, uw voornemen om naar Lourdes te gaan aan ons uit te spreken. Dat maakt het ons organisatorisch een stuk gemakkelijker.

Met de bus
Op de heenreis brengen we een bezoek aan Lisieux en op de terugreis een bezoek aan Nevers. Verblijf in Lourdes zes dagen en vijf nachten. Een negendaagse busreis kunnen we uitvoeren voor een prijs van € 895,00 p.p. (excl eenpersoonskamer toeslag, exclusief reisverzekering, exclusief annuleringsverzekering). De luxe touringcar is voorzien van een lift en uiteraard is er een toilet aan boord. Het gebruik van rolstoel en rollator is mogelijk.

Voorinschrijving
Bent u voornemens om dit jaar met ons naar Lourdes te gaan? Wacht dan niet langer en doe een voorinschrijving (zonder verplichtingen). Uw voorinschrijving belonen we met een geweldige attentie in Lourdes.

Voorinschrijving bedevaart Lourdes 2022.jpg<< Terug naar het nieuwsoverzicht