Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Westlandse bedevaart naar Lourdes 10 t/m 18 september

Geplaatst op: 23 mei 2022

Een week in september naar Lourdes, dat kan. Het is een plaats waar hemel en aarde elkaar raken. Laat je meenemen door enthousiaste bedevaartgangers. Raak onder de indruk van het verhaal van Bernadette Soubirous, die in het voorjaar van 1858 Maria zag en hoorde. Grijp de mogelijkheid aan om in het stadje aan de voet van de Pyreneeën de verschillende kerken te bezoeken, een kaars op te steken en natuurlijk de grot te zien waar Maria verschenen is. De kwetsbare mens staat in Lourdes centraal en daarmee wordt ons geloof zichtbaar. Ga mee. Je bent van harte welkom. Pastor Hans Smulders zal deze bedevaart pastoraal begeleiden.

Lourdes Logo 2022 NL.jpgNa een vroeg vertrek vanuit het Westland reizen we per luxe touringcar via België naar Lisieux. Op dag 2 vieren we 's ochtends de eucharistie in de crypte van de basiliek, en bezoeken Theresia van Lisieux in de Carmel. Vanuit Lisieux reizen wij richting Niort of Poitiers waar we overnachten. Op dag 3 komen we rond lunchtijd in Lourdes aan. Voor dag 4 tot en met 7 volgen we het bedevaartprogramma in Lourdes, met daarbij ook een eigen viering met de Westlandgroep. Op dag 8 verlaten we Lourdes en reizen dan naar Nevers, alwaar we ook overnachten. In het klooster St. Gildard vieren we de eucharistie in de nabijheid van Bernadette. Vanuit Nevers reizen we terug naar het Westland.

Voor meer informatie: bekijk onze folder voor Lourdes 2022 of neem contact ook met één van onze contactpersonen. Zij staan u graag te woord en helpen u zo nodig met de aanmelding voor deze bedevaartreis.

AANMELDEN bedevaart Lourdes.jpg

 << Terug naar het nieuwsoverzicht