Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Afsluiting bedevaartseizoen – zaterdag 25 november

Geplaatst op: 30 september 2023

Het was een mooi maar ook bijzonder bedevaartseizoen. Drie bedevaarten vanuit het Westland: met de TGV voor een 8-daagse bedevaart naar Lourdes eind april. Op zaterdag 17 juni vertrokken we voor een eendaagse bedevaart naar Dokkum om daar Titus Brandsma en Bonifatius te ‘ontmoeten’. Dit jaar gingen we niet op de fiets naar Brielle maar met de bus. En ja, onze traditie van elk jaar een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer werd om een wel heel bijzondere reden doorbroken: in het hotel liet de lift het afweten waardoor de kamers voor alle gasten moeilijk bereikbaar werden.

Het nagenieten van uw deelname aan de Westlandse bedevaart naar Lourdes, Brielle of Dokkum zal ondertussen wel een beetje verdrongen zijn door de dagelijkse beslommeringen. Maar dat u en uw reisgenoten een geweldige reis hebben gehad, dat hebben we maar al te vaak van u terug gekregen. En dat is mooi om te horen.

Wij nodigen u uit voor een gezellige afsluiting van ons bedevaartseizoen, en wel op zaterdag 25 november 2023 in de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopnemingskerk te ‘s Gravenzande. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Er is voldoende tijd om met elkaar herinneringen te delen aan de hand van foto’s, verhalen of iets tastbaars. Op ludieke wijze nemen we u mee in een andere kijk op het bedevaartseizoen en kijken alvast een beetje vooruit naar 2024.

U bent onze gast, aan deelname voor deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar bij de uitgang treft u onze collectebus (met QR-code).<< Terug naar het nieuwsoverzicht