Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Met een stukje van de bron in ons hart teruggekeerd

Geplaatst op: 06 mei 2023

verslag dag 8 bedevaart Lourdes 29 april tot en met 6 mei 2023

zaterdag 6 mei 2023

Helaas, onze laatste dag van een mooie week. Om 7 uur vanmorgen stonden alle koffers keurig in de hal en nu genieten we van een heerlijk ontbijt. Alles is weer keurig georganiseerd. De lunchpakketten staan klaar, de bussen rijden voor, de koffers worden ingeladen en daar gaan we naar de trein. We krijgen een mooi reisgebed mee voor een veilige terugreis en zingen het lied Maria op de berg. Met een flinke reis voor de boeg naar Tourcoing zoeken we allemaal onze eigen manier om de tijd te vullen. Er wordt gepuzzeld, gekletst, gelezen, gekaart en vooral veel gesmikkeld van het lekkers uit de tas. Tijdens de stop in Bordeaux wordt de rozenkrans gebeden door enkele reizigers. Om kwart voor 3 bidden we het rozenhoedje en zijn we weer even één familie.

16.49 uur - nog een uurtje te gaan tot we overstappen van de trein naar de bus. Nico legt uit hoe dat gaat gebeuren. Vooral blijven zitten en op zijn teken hem volgen met je bagage. Vicaris Cornelissen spreekt een dankwoord uit voor alle medewerkers en mede pelgrimsreizigers die deze reis met elkaar mooi en waardevol hebben gemaakt.
18.00 uur - De overstap naar de bus. 22.00 uur - aankomst in Naaldwijk.

Een week geleden zijn we samen vertrokken naar de bron. We zijn weer teruggekeerd en gaan onze eigen weg, hopenlijk met een stukje van de bron in ons hart.

Dank aan allen die deze week mogelijk hebben gemaakt.<< Terug naar het nieuwsoverzicht