Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Inloopbijeenkomsten voor informatie over bedevaarten 2024

Geplaatst op: 21 januari 2024

Zeg je Oudenbosch, dan denk je aan de basiliek. Maar kent u ook het Zouavenmuseum? En wat weet u van een internationaal vrijwilligersleger ter verdediging van het pauselijk rijk eind 19e eeuw? En welke rol speelden Westlanders hierbij?

Over elke bedevaart is wel iets bijzonders te vertellen. Wij vertellen u graag over het programma van elke bedevaart. Op onze website kunt u al veel informatie vinden, maar we komen graag naar u toe. U bent van harte welkom bij één van de inloopbijeenkomsten op zaterdagmiddag in februari/maart van 14.00 tot 16.00 uur in vier kerken van onze federatie:

     Zaterdag 17 februari        Monster –H. Machutus
     Zaterdag 24 februari        Wateringen - Jan de Doper
     Zaterdag   2 maart           Naaldwijk  - Sint Adrianus
     Zaterdag   9 maart           ’s-Gravenzande – O.L.Vr. tenhemelopneming

U kunt op elk gewenst tijdstip tussen 14.00 en 16.00 uur vrij binnenlopen. We vertellen u alles over elke bedevaart, wat krijgt u voor de prijs, welke pastor gaat ermee, foldermateriaal is beschikbaar en onze contactpersonen zijn graag uw gastvrouw en gastheer. Voor ieder die zich ter plekke aanmeld voor een bedevaart hebben wij een passende attentie.

Bedevaartprogamma 2024

  • Dagtocht naar Oudenbosch – zaterdag 20 april 2024
  • Nationale Bedevaart Brielle – zaterdag 6 juli 2024
  • Tweedaagse bedevaart Kevelaer – 24 en 25 juli 2024
  • 6-daagse bedevaart naar Lourdes (vliegtuig)– 16 t/m 21 september

Aanmelden
U kunt zich zelf digitaal inschrijven via onze website. Lukt dat niet dan staan onze contactpersonen klaar om u een handje te helpen. Ga mee. Pelgrimeren doet wat met mensen. Je bent van harte welkom.<< Terug naar het nieuwsoverzicht