Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Onze bedevaart naar Kevelaer – 18 en 19 juli 2023

Geplaatst op: 20 maart 2023

Op bedevaart gaan is een spirituele plaats bezoeken, een feest van ontmoeting met momenten van bezinning, maar ook gezelligheid. Elk mens met zijn of haar eigen gevoelens, intenties en verwachtingen. Je doet samen een bijzondere ervaring op en komt verrijkt weer thuis en zegt: ‘het heeft mij goed gedaan.’

De geschiedenis leert dat Westlanders vaak en met velen op bedevaart gingen naar Kevelaer in Duitsland, waar Maria vanaf 1641 vereerd wordt. Vanuit het Westland werd deze tocht georganiseerd door een Westlandmotto-2023.jpgsch Broederschap (gezeteld in Wateringen) dat in 1819 met goedkeuring van paus Pius VII werd opgericht.

De Westlandsche Processie naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer wordt dit jaar gehouden op dinsdag 18 en woensdag 19 juli. Het is een bedevaart met één overnachting (vol pension), vanaf € 185,00. Iedere parochiaan jong, oud, student en gezin worden uitgenodigd om mee te gaan. Het is mogelijk om een rollator of opvouwbare rolstoel mee te nemen. Pastoor Steenvoorden zal deze bedevaart begeleiden.

Klik hier voor de FOLDER

Klik hier voor AANMELDEN<< Terug naar het nieuwsoverzicht