Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Opening bedevaartseizoen

Geplaatst op: 16 januari 2023

Op zondag 12 februari 2023 openen we het bedevaartseizoen met een Mariaverering in de St. Adrianuskerk te Naaldwijk, aanvang 11.00 uur. Aansluitend kunt u kennismaken met ons aanbod bedevaartreizen die we voor dit jaar organiseren.
Een greep uit ons aanbod van inspirerende bedevaarten en pelgrimstochten:
•    Met de TGV naar Lourdes – 29 april t/m 6 mei 2023
•    Dagtocht naar Bonifatius in Dokkum  - 17 juni 2023
•    Fietsbedevaart naar Brielle – zaterdag 8 juli 2023
•    Tweedaagse bedevaart Kevelaer – (datum nog niet bekend)

Informatie bijeenkomsten
Voor al onze bedevaarten komen we graag naar u toe met de laatste informatie en helpen u graag met inschrijven voor een bedevaart. U bent van harte welkom bij één van de inloopbijeenkomsten op zaterdagmiddag in februari/maart van 14.00 tot 16.00 uur in vier kerken van onze federatie:

     Zaterdag 18 februari        Monster
     Zaterdag 25 februari        Wateringen (Jan de Doper)
     Zaterdag   4 maart           Naaldwijk
     Zaterdag 11 maart           ’s-Gravenzande

We vertellen u alles over de bedevaart, wat krijgt u voor de prijs, foldermateriaal is beschikbaar en onze contactpersonen zijn graag uw gastvrouw en gastheer. Voor ieder die zich ter plekke aanmeld voor een bedevaart hebben wij een passende attentie.

Aanmelden
Op onze website vindt u alle informatie over de bedevaarten. U kunt zich zelf digitaal aanmelden/inschrijven, lukt dat niet dan staan onze contactpersonen klaar om u een handje te helpen.

Waar Hemel en aarde elkaar raken
Twee dagen naar Kevelaer of een week naar Lourdes, dat kan. Het zijn plaatsen waar hemel en aarde elkaar raken. Raak onder de indruk van het verhaal van Bernadette Soubirous, die in het voorjaar van 1858 Maria zag en hoorde. Of het verhaal van die marskramer bij het hagelkruis, op weg naar Kevelaer. Ga mee. Pelgrimeren doet wat met mensen. Je bent van harte welkom.<< Terug naar het nieuwsoverzicht