Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Cheque € 499,10 voor bedevaart

Geplaatst op: 08 april 2011

Donderdagavond 7 april 2011 was voor vele verenigingen in het Westland een belangrijke avond: in het hoofdkantoor van Rabobank Westland vond de bekendmaking plaats van de verdeling van de Rabobank Clubkas Campagne pot. Alle leden van deze Rabobank werden van 7 t/m 20 maart in de gelegenheid gesteld max. 5 stemmen te verdelen over hun favoriete vereniging(en). Deze tweede editie van de clubkas campagne bleek een groot succes: er werden in totaal 32.907 stemmen uitgebracht. Rabobank Westland heeft ruim € 75.000,-- in de campagnepot gestopt, wat inhoudt dat één stem € 2,30 waard is.
 
De Stichting Bedevaarten Westland heeft totaal 217 stemmen gekregen x € 2,30 = € 499,10. Een fantastisch bedrag voor een beginnende Stichting.
 
Bestuur en commissie willen iedereen die zijn bijdrage aan deze actie heeft verleend bijzonder hartelijk danken. Dank voor alle steun die wij van u mochten ontvangen, dank ook aan alle stemmers onder u die de bedevaarten op deze manier een steuntje in de rug hebben gegeven. U weet waaraan wij het zullen besteden. Mede namens de pelgrims: HARTELIJK DANK.<< Terug naar het nieuwsoverzicht