Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Feestelijke afsluiting bedevaartseizoen 2016

Geplaatst op: 03 november 2016

zaterdag 26 november 2016 van 14.00 tot 17.00 uur in 's-Gravenzande

De zomertijd is voorbij, de klok is weer een uurtje teruggedraaid , bladeren vallen van de bomen en de centrale verwarming slaat weer aan. Het bedevaartseizoen loopt ten einde. Een goed moment om terug te kijken op prachtige en inspirerende reizen naar Assisi, Brielle, Kevelaer, Heiloo en niet te vergeten de Wereldjongerendagen in Krakau. Pelgrimsreizen die uitnodigen om naar elkaars verhalen te luisteren, samen foto’s te kijken en tegelijkertijd dankbaar te zijn voor wat we in het afgelopen jaar samen mochten beleven.  

Voor deze afsluiting van het bedevaartseizoen nodigen we u uit op zaterdag 26 november 2016 in de O.L. Vrouw tenhemelopnemingkerk, Iepstraat 1 te ’s-Gravenzande. Na een korte viering van woord en gebed zullen we op een interactieve manier een platform geven aan de Westlandse jongeren die aan de wereldjongerendagen hebben deelgenomen. Pastor Straathof, die met onze jongeren mee was naar Krakau, zal ons meenemen in zijn tocht naar de Wereldjongerendagen maar ook zijn tochten die hij tijdens zijn sabbatperiode heeft gemaakt.

Tussen alle bedrijven door vertonen we foto’s van de bedevaarten van dit jaar, en vergeten we zeker niet de kopjes en glazen te vullen. Nu er toch bent, kijken we graag vooruit en nemen we u mee in het bedevaartprogramma voor 2017 (we gaan in juni 2017 naar Polen).

Programma

Vanaf    14.00 uur  ontvangst met koffie/thee
            14.30 uur  Bezinningsmoment
            15.15 uur  Wereldjongerendagen 2016
            16.00 uur  Lezing pastor Straathof
            17.30 uur  Afsluiting

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis (de collectebus staat bij de uitgang). In verband met de catering is aanmelding vooraf gewenst.<< Terug naar het nieuwsoverzicht