Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Feest en afscheid kunnen goed samen!

Geplaatst op: 02 juni 2019

Voorafgaand aan de viering in het weekend van 1 en 2 juni 2019 is in alle kerken van onze parochiefederatie een brief van het bisdom voorgelezen waarin het vertrek van pastor Straathof per 1 september 2019 wordt aangekondigd. Per gelijke datum wordt pastor Straathof door de bisschop benoemd tot pastoor van de parochie Sint Maarten te Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Klik hier voor de voorleesbrief

Toeval of niet, onze jubileumbedevaart naar Kevelaer is dan de laatste bedevaart waarin wij met pastor Straathof Samen op weg zijn. En hij is dan niet alleen want ook de bisschop en andere leden van het pastoraal team waaronder pastoor Steenvoorden en de diakens Burgering en Dits zijn aanwezig. Hoe mooi kan het zijn dat je de laatste dag van je pastoraat in het Westland afsluit met één van je geliefde activiteiten, Samen op weg, samen pelgrimeren.
Laten we met velen aanwezig zijn en pastor Straathof een waardig afscheid geven. Er is nog beperkt plaats in de 2-daagse bedevaart maar voor de 1-daagse op zaterdag 31 augustus 2019 kunt u nog inschrijven. Deze bedevaart sluiten we af met een feestelijk diner. En ja, dan zullen we ook we ook afscheid nemen van pastor Straathof, onze geestelijk adviseur van SBW.

 << Terug naar het nieuwsoverzicht