Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Iedereen zou een keer op bedevaart moeten gaan

Geplaatst op: 01 maart 2018

Ben jij weleens op bedevaart geweest? En naar welke heilige plaats ging jouw eerste bedevaart? Waarschijnlijk weet je nog precies hoe jij je voelde tijdens het maken van deze bijzondere reis. De emoties die het teweeg bracht. Het indrukwekkende en hartverwarmende gevoel van saamhorigheid. Het gevoel van rust dat zich meester van je maakte op het hoogtepunt van de reis. Het gevoel van thuis komen, alsof je je hele leven op zoek bent geweest naar jouw bestemming of een antwoord op een vraag die je bezig heeft gehouden en je, je er bewust van bent dat je deze eindelijk hebt gevonden. Iedereen zou een keer in zijn leven een bedevaart moeten maken, toch?

Wie gun jij een bedevaart?
Misschien heeft u zich al aangemeld voor een van de bedevaarten die worden gehouden: in mei naar Lourdes, in augustus naar Kevelaer of in november naar het Heilig Land. Maakt u die bedevaart alleen of reist u samen met een ander? Bedenk dat er in uw omgeving genoeg ‘anderen’ zijn die zich misschien helemaal niet bewust zijn van de kracht van op bedevaart gaan, maar hier wel baat bij zouden kunnen hebben. Zou het niet fijn zijn als u hen net dat extra zetje kunt geven om wel die stap te zetten? Door bijvoorbeeld wel meer informatie in te winnen over die bedevaart? Of om bij twijfel zich door jouw enthousiasme juist wel aan te melden? Hoe fijn is het wel niet om iemand in jouw omgeving bij te staan en te helpen. Wie vindt jij die een bedevaart verdient?

Voor iedereen
Financiële redenen zouden geen reden moeten zijn om af te zien van een pelgrimsreis. Vanuit SBW en VNB willen en kunnen wij betekenisvol ontmoeten voor iedereen mogelijk maken. Wil jij meer informatie over een financiële bijdrage? Neem dan contact op met de contactpersoon in uw parochie of bel SBW op 0174 622 822.<< Terug naar het nieuwsoverzicht