Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Hoeveel VNB-keycords liggen er bij jou?

Geplaatst op: 27 december 2017

Op 13 januari 2018 wordt er in de Flint in Amersfoort de VNB-dag gehouden. Een dag waarbij ‘betekenisvol ontmoeten’ centraal staat. Vooruitblikken naar reisbestemmingen uit het katholieke geloof. Oude bekenden opnieuw ontmoeten en nieuwe warme vriendschappen opbouwen. Kortom, een dag waarbij VNB al haar bekenden een inspiratievolle dag aanbied.

Aan alles is gedacht, ook aan nieuwe keycords voor de bezoekers tijdens de VNB-dag. Maar ook duurzaamheid staat bij VNB hoog in het vaandel. Zo trokken zij een aantal bureaulades open bij hun op kantoor en er kwamen op tal van plekken keycords boven water. Deze keycords en naambadges zijn waarschijnlijk eenmalig gebruikt en die normaliter in de bureaulade zouden blijven liggen. Dat kan anders!

Hergebruiken
Omdat ook wij het belangrijk vinden om zo min mogelijk geld uit te geven aan overbodige zaken en VNB (maar ook SBW) duurzaam ondernemen en duurzame consumptie willen stimuleren, willen wij alle keycords die ongebruikt in een lade liggen (en die jullie thuis hebben opgespaard) hergebruiken.

Leuke attentie!
Heb jij thuis ook een VNB keycord die je niet meer wil of kan gebruiken? Lever deze in bij één van onze contactpersonen en je ontvangt er een leuke passende attentie voor terug. Doe jij mee?
In het weekend van 3 en 4 februari 2018 zijn we te vinden in de Westlandse r.k.- kerken voor ons promotieweekend van de bedevaarten. Tot dan en alvast hartelijk dank voor de medewerking!<< Terug naar het nieuwsoverzicht