Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Mooie bedevaart momenten - Afsluiting bedevaartseizoen

Geplaatst op: 31 oktober 2017

Gaat U ook in 2018 mooie en bijzondere momenten beleven?

Ook dit jaar zijn we vanuit het Westland op bedevaart geweest naar plaatsen die er toe doen. Maar het meest in onze herinnering zal toch de pelgrimage naar Polen blijven, waarbij we echter niets af willen doen aan Brielle en Kevelaer. Samen op weg naar Polen, Brielle, Kevelaer of welke bedevaartplaats dan ook, samen op weg verbroedert, het verbindt mensen met elkaar. Op weg naar Krakau merkten we dat het thema ‘Geloof verbindt’ niet zonder reden gekozen was.

Elke bedevaart is een bijzondere gebeurtenis waarvan de belevenis vaak nog lang zal heugen. Graag willen we u allen laten zien en herbeleven hoe we dit jaar op pad geweest zijn. Op zaterdag 25 november 2017 bent u van harte welkom in de O.L.Vr tenhemelopnemingkerk, Iepstraat 1 te ’s-Gravenzande voor een gezellig samenzijn. Vanaf 14.00 uur staat de koffie/thee klaar, om 14.30 uur begint het programma. In woord, beeld en geluid laten we de bedevaarten van dit jaar voorbij komen. Ook zij die dit jaar niet aan een bedevaart hebben deelgenomen zijn van harte welkom. Juist deze ‘thuisblijvers’ kunnen genieten van de mooie momenten die we o.a. in Polen beleefd hebben! Zoveel moois geeft inspiratie voor 2018!

Uiteraard kijken we ook vooruit naar de bedevaarten die we in 2018 gaan maken: van 7 t/m 15 mei naar Lourdes, 7 juli naar Brielle, en 7 en 8 augustus naar Kevelaer. Maar we hebben nog een unieke bijzondere bestemming in petto. Welke dat is? Dat vertellen we u graag op 25 november! Wees allen welkom bij deze gezellige afsluiting van het bedevaartseizoen en doe inspiratie op om ook in 2018 bijzondere momenten te beleven. De entree is gratis maar bij de uitgang staat een collectebus. Meld u aan zodat we met de inkopen rekening kunnen houden met uw komst.

Programma

Vanaf    14.00 uur  ontvangst met koffie/thee
            14.30 uur  Bezinningsmoment
            15.15 uur  Bijzondere bedevaart naar Polen           
            16.00 uur  Bijzondere momenten in 2018
            17.30 uur  Afsluiting

Tussen de bedrijven door vertonen we foto’s van de bedevaarten van dit jaar, komt er een hapje en drankje voorbij en nemen we u mee in het bedevaartprogramma voor 2018 (we gaan in november iets speciaals doen). Vergeet niet uw eigen herinneringen mee te nemen!<< Terug naar het nieuwsoverzicht