Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

'Steun ons' campagne

Geplaatst op: 05 maart 2011

Steun de WESTLANDSE BEDEVAART NAAR LOURDES met de Rabobank Clubkas Campagne

'Extra geld voor de clubkas', dat is het motto van de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Westland. Met deze unieke sponsoractie kunnen clubs uit de regio extra geld voor hun clubkas verdienen. Het bijzondere van deze campagne is dat de leden van Rabobank Westland zelf bepalen welke verenigingen en stichtingen in aanmerking komen voor een financiele bijdrage.

Van 7 t/m 20 maart 2010 mogen de leden van Rabobank Westland stemmen op hun favoriete club. Ieder lid mag vijf stemmen verdelen, maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Het bedrag dat Rabobak Westland in de pot heeft gedaan, wordt gedeeld door het totaal aantal stemmen. Dit bedrag wordt vermenigvuldigd met het aantal stemmen dat op onze Stichting is uitgebracht. Dus hoe meer leden van de Rabobank op onze Stichting stemmen, des te hoger het sponsorbedrag. Aan ons dus de uitdaging om zoveel mogelijk Rabobankleden aan te sporen om op onze Stichting Bedevaarten Westland te stemmen! U doet toch ook mee?

In de keuzelijst op plaatsnaam vindt u de Stichting Bedevaarten Westland onder deelnemers Westland (onderaan de lijst). Wij rekenen ook op uw (2)stem(men). Gewoon DOEN.
Vertel het ook aan uw familieleden, vrienden, kennissen, dat zij op de Stichting Bedevaarten Westland moeten stemmen. Gewoon DOEN.

Hartelijk dank voor uw steun.<< Terug naar het nieuwsoverzicht