Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Succesvolle afsluiting seizoen

Geplaatst op: 25 november 2013

Mooi resultaat om op terug te kijken

Samen 'Op weg gaan', Samen 'Vieren' en Samen 'Pelgrim zijn' maakt verhalen los. Verhalen die bemoedigen, troosten, die geborgenheid en innerlijke vrede geven. Verhalen die de moeite waard zijn om aan elkaar te vertellen en gehoord te worden. Om die reden werden pelgrims en belangstellenden uitgenodigd voor een gezellige middag om zo nog eens terug te blikken op het bedevaartseizoen 2013.

In parochiezaal De Hoeksteen te ’s Gravenzande was het een gezellige boel waar op twee schermen foto’s en film vertoond werden. Brielle, Heiloo, Kevelaer, Taizé en Lourdes kwamen stralend voorbij. Een feest der herkenning. Aan tafel gingen de fotoboeken van hand tot hand en de verhalen en herinneringen werden aan elkaar verteld. Onze Westlandse Margrit nam ons mee naar Rio de Janeiro waar dit jaar de Wereld Jongeren Dagen werden gehouden. Heel gepassioneerd verteld zij over haar bedevaart, een reis van 17 dagen die voor haar via Suriname liep.

Koffie met wat lekkers, en later een hapje en drankje verzorgden de inwendige mens. Omdat niet iedereen aan alle bedevaarten of pelgrimstochten had deelgenomen, kwam in ‘Een andere kijk op het bedevaartseizoen’ alle activiteiten van 2013 voorbij. In dit prachtige verhaal waren 75 getallen verstopt en zo speelden we met elkaar het Westlandse bedevaart bingo 2013. We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen en een gezellige middag ter afsluiting.<< Terug naar het nieuwsoverzicht