Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Terugkijken en vooruitkijken

Geplaatst op: 01 oktober 2015

Feestelijke afsluiting bedevaartseizoen op 28 november 2015

Terugkijken maakt vooruitkijken een stuk makkelijker. De Stichting Bedevaarten Westland (SBW) bestond in augustus 2015 vijf jaar. Een geschikt moment om op die periode terug te kijken, is de jaarlijkse reünie van SBW. Dit jaar wordt die gehouden op zaterdagmiddag 28 november 2015 in het kerkgebouw van de parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in 's-Gravenzande. Een bijeenkomst waarin, ontmoeten, bezinnen en inspireren samen een programma zullen gaan vormen. Uiteraard zullen ook de koffie en hapjes en drankjes niet ontbreken, want wie jarig is trakteert.

Vanwege het eerste lustrum hebben we iets extra’s:  een gast die met een inspirerend verhaal vooruit kan kijken naar de betekenis van pelgrimeren voor de plaatselijke geloofsgemeenschap. Wie dat is, blijft nog even een verrassing maar op zeker moment zult u daar via onze website kennis van kunnen nemen.

Reserveer nu alvast 28 november 2015, vanaf 14.00 uur voor de jaarlijkse reünie van SBW in het kerkgebouw van de parochie van OLV ten Hemelopneming, Iepstraat 1 in 's-Gravenzande.<< Terug naar het nieuwsoverzicht