Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Tour of Faith in Schiedam - Bedevaarten

Geplaatst op: 05 februari 2016

Op zondagmiddag 14 februari 2016 zijn alle jongeren van zestien tot dertig jaar uitgenodigd voor Tour of Faith in Schiedam.  In de basiliek St. Liduina – OLV van de Rozenkrans zal mgr. Van den Hende om 15.00 uur voorgaan in een eucharistieviering. Tour of Faith is een cyclus van maandelijkse ontmoetingen voor jongeren uit het bisdom met de bisschop.

Na afloop van de heilige mis zal de bisschop een inleiding verzorgen over bedevaart. Dit thema is gekozen omdat de basiliek zelf bedevaartgangers ontvangt, onder andere in het kader van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Er zullen ook enkele jongeren getuigen van hun eigen ervaringen die zij op een bedevaart opdeden. Aan de hand van een aantal vragen gaan de jongeren vervolgens in gesprek. De middag wordt, zoals gebruikelijk bij Tour of Faith, afgesloten met soep en broodjes.

De basiliek St. Liduina – OLV van de Rozenkrans is gelegen aan de Singel 106 te Schiedam. Aanmelden voor deze editie van Tour of Faith, in verband met de maaltijd, kan bij Fredi Hagedoorn-Timmermans of via Facebook.

Deze editie van Tour of Faith maakt deel uit van een cyclus ontmoetingen voor jongeren. De ontmoetingen bevatten telkens een eucharistieviering, geloofsgesprek en maaltijd.<< Terug naar het nieuwsoverzicht