Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Uitnodiging afsluiting bedevaartseizoen 2014

Geplaatst op: 01 oktober 2014

zondagmiddag 16 november 2014 van 13.30 tot 17.00 uur in Poeldijk

‘Samen op weg gaan’ nodigt ook uit om samen de bedevaart(en) nog eens te beleven. Samen verhalen vertellen, samen foto’s kijken van een bijzondere bedevaart. Hebben we ‘de geheimen van Franciscus’ in Assisi en Rome gevonden? Hoe verging het ons op de fiets naar de Brielle voor de bedevaart van de Martelaren van Gorcum? Maar ook onze ontmoetingen in Taizé, Heiloo, Lourdes en andere bestemmingen verlangen naar een bijeenkomst waarin we onze ervaringen kunnen delen. Voor alle bedevaarten die we dit jaar georganiseerd hebben (Assisi-Rome, Kevelaer, Taizé, Lourdes, Brielle), worden deelnemers, reisleiding en andere belangstellenden uitgenodigd voor een reünie op zondag 16 november 2014 van 13.30 tot ca. 17.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum de Leuningjes in Poeldijk.

Meld u vandaag nog aan!
U kunt zich tot 14 november a.s. aanmelden voor deze unieke reünie van de Westlandse Bedevaarten 2014.

Kosten
Om de kosten voor de organisatie beheersbaar te houden vragen wij een kleine eigen bijdrage van elke deelnemer van € 10,- p.p. Betaling contant bij entree van de zaal.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
Entree zaal, interactief programma, gratis koffie / thee,  2 consumpties.

Voor wie?
Iedereen die met ons mee geweest is met een van de bedevaarten is welkom. Maar ook uw partner, buur-vrouw of andere belangstellende die meeleefde met onze bedevaarten, is van harte welkom.
Voor introducés geldt eveneens een eigen bijdrage van € 10,- p.p.

Kijken, praten, luisteren
Deze middag is een uitgelezen moment om al uw herinneringen aan de bedevaart naar Assisi-Rome, Kevelaer, Brielle, Taizé, Heiloo of Lourdes met elkaar te delen. Vergeet vooral niet om uw foto’s en andere tastbare dingen mee te nemen.

Vragen aan de organisatie?
Bel Nico Stijger van SBW, 0174 – 622 822

Locatie
Sociaal Cultureel Centrum “De Leuningjes” , Julianastraat 49, 2685 BB  Poeldijk<< Terug naar het nieuwsoverzicht