Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Uw stem is elk jaar weer geld waard!

Geplaatst op: 28 januari 2015

Om met zo velen vanuit het Westland een bedevaart te kunnen maken naar Lourdes, Brielle, Heiloo, Kevelaer of welke andere plaats dan ook, is Stichting Bedevaarten Westland (SBW) ook actief met fondswerving. We hebben immers financiële middelen nodig om ook voor jongeren, mensen die het niet zo breed hebben, maar ook voor zorgbehoevenden een bedevaart mogelijk te maken.

Rabobank Westland heeft een nauwe band met het verenigingsleven in het Westland. De bank stort een bedrag in de campagnepot van Rabobank Clubkas Campagne. En elk lid van Rabobank Westland bepaalt welke verenigingen en stichtingen een sponsorbedrag krijgen. De stembus van de Rabobank Clubkas Campagne is geopend van 2 tot en met 15 maart 2015. U als lid van Rabobank Westland kunt dan uw stem uitbrengen op uw favoriete club(s). Wij hopen dat u Stichting Bedevaarten Westland een warm hart toedraagt, u vindt ons onder de deelnemers Westland (niet gebonden aan dorpskern). Hartelijk dank alvast voor uw stem en steun. 

Voor hen die niet bij Rabobank Westland bankieren maar ons wel financieel willen ondersteunen, hebben we dit jaar iets speciaal: de Sint Franciscus bedevaart kaars. Voor € 5,00 heeft u een prachtige kaars in huis (overigens ook leuk om weg te geven!). Een kaars waarvan het licht en de warmte het mogelijk maken dat iemand uit onze federatie op bedevaart kan gaan.<< Terug naar het nieuwsoverzicht