Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Vrijwilligers, daar draait het om!

Geplaatst op: 02 november 2019

Bedevaarten Westland organiseert en verzorgt bedevaartreizen vanuit het Westland, dit alles na uitvoerig overleg met het pastoraal team van de parochiefederatie. Een federatie van 10 parochies met totaal 12 kerken. Het begon allemaal in 2011 met de bedevaart naar Lourdes. Daar bleef het niet bij. De belangstelling voor Pelgrimeren vanuit het Westland nam zienderogen toe. Dat succes is mede te danken aan onze contactpersonen die in elke parochie actief zijn. Zonder deze contactpersonen zou Westlandse Bedevaarten nooit geworden zijn van wat het nu is!

In de loop der jaren hebben we van enkele mensen van het eerste uur afscheid genomen. Dit betekent dat er ‘openstaande plaatsen’ zijn ontstaan in ons netwerk van contactpersonen en bestuur. Bent u diegene die een  ‘openstaande plaats’ opvult of weet u iemand anders? Laat het ons weten. De contactpersonen vertellen u graag hoe u die 'enthousiaste mevrouw/meneer van de bedevaarten in uw eigen parochie’ wordt.

Bent u liever op een andere manier voor bedevaarten actief? Ligt uw talent meer op bestuurlijk vlak? Of heeft u meer met financiele administratie? Ook die mensen zijn van harte welkom. Achter de schermen hebben we ook altijd wel wat te doen. Wat te denken van activiteiten die geld genereren? Verkoop van spullen waarmee we met de opbrengst een helpend (financieel) handje kunnen zijn voor iemand die bedevaart net niet uit eigen zak kan betalen. Heb je interesse in een leuke gevarieerde vrijwilligersfunctie neem dan contact op ons secretariaat 0174-622822 of via de mail.

 << Terug naar het nieuwsoverzicht