Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

The Young Travellers

Geplaatst op: 02 januari 2018

The Young Travellers reis naar Lourdes!

8-daagse belevingsreis Pyreneeën per bus - 21 t/m 28 juli 2018

Na het succes van vorig jaar is er komende zomer weer een Young Travellers reis naar Lourdes! Lourdes de plek in Zuid-Frankrijk waar Maria aan Bernadette is verschenen, waar hemel en aarde elkaar raken, er grote en kleine wonderen gebeuren, er nieuwe vriendschappen ontstaan en onvergetelijke herinneringen worden gemaakt. Wie denkt dat op reis gaan naar een bedevaartsplaats niet voor jonge mensen kan zijn, heeft het mis. Lourdes is prachtige plek voor iedereen, jong en oud. The Young Travellers reis is speciaal voor jongeren van 16 t/m 35 jaar. Je verblijft in tenten op een camping en hebben een actief programma. Zoals de naam Young Travellers al zegt, gaan we er ook echt op uit….

Wat kun je komende zomer verwachten? Wat denk jij van twee dagen hiken in de omgeving van Lourdes, de viering aan de grot waar Maria aan Bernadette is verschenen of raften op de Gave? Natuurlijk gaan we ook Lourdes ontdekken en is er vrije tijd om samen met je (nieuwe) vrienden zelf op pad te gaan en er een onvergetelijke tijd van te maken. Meer informatie over de reis is te vinden in deze flyer en via de website van de VNB.

Om je nieuwsgierigheid al een klein beetje te beantwoorden, kijk dan onderstaand filmpje en zie hoe het er vorig jaar aan toeging!<< Terug naar het nieuwsoverzicht