Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Aanmelden voor dagtocht Oudenbosch 20 april 2024

>>>> AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK <<<<

Op deze pagina kunt u zich aanmelden als deelnemer voor de dagtocht naar de Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara en het zouavenmuseum in Oudenbosch op zaterdag 20 april 2024. U kunt hiervoor het aanmeldformulier gebruiken. Meldt u tijdig aan, vóór 20 maart 2024.
Voor de deelname aan de dagtocht naar Oudenbosch zijn kosten verbonden, € 49,50 p.p. Na aanmelding ontvangt u digitaal een factuur. De kosten zijn inclusief vervoer per bus, koffie / thee, lunch, rondleiding en eucharistieviering in de basiliek, bezoek en rondleiding in het Zouavenmuseum en bedevaartskosten (drukwerk, porto, stipendia etc.).

Over de aanmelding

Wij nemen uw gegevens op in een databank en zullen deze uitsluitend gebruiken voor het verzenden van nieuws en correspondentie m.b.t. de Westlandse Bedevaarten.
Het door u ingevulde e-mailadres wordt gebruikt voor de verzending van de factuur, het deelnamebewijs en andere berichten betreffende deze dagtocht.

Annulering

Bij annulering vóór 1 april 2024 wordt € 25,- ingehouden op het te restitueren bedrag. Bij annulering na 1 april 2024 vindt geen restitutie plaats.

LET OP we hebben het maximaal aantal personen bereikt dat mee kan voor deze pelgrimstocht.