Westlandse
Bedevaarten
Steun ons

Hoe u ons werk kunt steunen

De Stichting Bedevaarten Westland (SBW) heeft ten doel met instemming van het Pastoraalteam van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin initiatieven voor bedevaartreizen ondersteunen, het geven van informatie en andere praktische hulp aan mensen die aan een bedevaartreis deelnemen of dit overwegen. De Stichting dient het algemeen belang en heeft geen winstoogmerk.
Soms beschikken mensen door omstandigheden niet over voldoende financiële middelen om een bedevaart zelf te bekostigen. Graag wil SBW ook voor hen een bedevaart mogelijk maken. U kunt ons helpen om dit te realiseren zodat financiële redenen deelname aan een bedevaart niet in de weg behoeven te staan.

U kunt ons op meerdere manieren steunen: word lid van de vriendenkring Westlandse bedevaart, door middel van een gift, een periodieke schenking, een legaat of erfstelling. Aan de Stichting Bedevaarten Westland is door de belastingdienst de ANBI status toegekend. Dat betekent dat u uw gift mag betrekken bij uw belastingaangifte.

Als u overweegt om een goed doel te steunen, dan is Stichting Bedevaarten Westland een goede keus. Onze pelgrims zullen u dankbaar zijn. Uw bijdrage is welkom op IBAN NL71 RABO 0148 3536 81 ten name Stichting Bedevaarten Westland. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd bellen naar het secretariaat of laat een bericht achter in het contactformulier.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.